Welkom bij Mitch Computer Service

Als het om service en kwaliteit gaat, staat Mitch Computer Service geheel tot uw beschikking op het gebied van computers voor zowel: particulieren als het MKB.


    

Een professionele website laten maken? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Pc Service

Wanneer uw computer onverhoopt niet meer werkt of toe is aan een opschoonbeurt staan wij supersnel en acuraat voor u klaar. Wij bieden u een goede computer service aan voor uw pc, laptop, printer of andere randapparatuur.

Website

Wij leveren goedkope webhosting & onderhoud van uw website. Alle websites die we opleveren zijn prachtig vormgegeven, kunnen eenvoudig beheerd worden met een krachtig CMS en zijn opvallend goed vindbaar in Google.

Webshop

Een professionele webshop laten maken tegen een scherpe prijs? Dat kan! Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van complete webshops die u zelf makkelijk kunt beheren en bijhouden. En tevens goed vindbaar in Google zijn.

Netwerk

Wilt u thuis een goed en beveiligd bedraad of draadloos netwerk aanleggen zodat alle computers in het netwerk zitten; hiervoor kunt u bij mij terecht. Ook het installeren en het configureren kunt u door ons laten doen, denk daarbij onder andere aan welke router, switch en kabel, etc.

Design

Wij ontwerpen alle soorten drukwerk zoals visitekaartjes, briefpapier, flyers, logo's en meer tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Uw ontwerp is altijd uniek en wordt op maat ontworpen. We proberen het voor iedere klant zo makkelijk en financieel aantrekkelijk mogelijk te maken.

Seo

U wilt online meer resultaat boeken? Wij optimaliseren uw website of webshop waardoor u bovenaan komt in Google tegen een zeer scherpe prijs. Internet marketing is de oplossing om uw onderneming meer onder de aandacht te brengen en meer klanten te trekken.

Wat onze klanten zeggen

pc laten maken

★★★★★
5 5 1
Ik heb bij mitch computer service de pc laten maken. ben er zeer tevreden over en een zeer goeie prijs.

Laptop scherm vervangen

★★★★★
5 5 1
Heel erg bedankt voor uw hulp, geen klachten! en erg klantvriendelijk!

Aanrader

★★★★★
5 5 1
Uitstekend geholpen, ter zake kundig en met veel geduld. Bij problemen zeker aan te bevelen!

Over ons

Mitch Computer Service

U kunt bij ons terecht voor al uw kleine en grote reparaties, installatie en onderhoud van uw computer. Ook voor een website of webshop op maat bent u bij Mitch Computer Service aan het goede adres. Als ervaren professionals met ruim 16 jaar ervaring in deze branche kunnen wij u voorzien van een uitstekend advies en denken wij graag met u mee. We bieden allerlei vormen van service aan voor zowel de particulier als uw bedrijf. Onze reparatieservice is voordelig, snel en betrouwbaar. Wij gaan net iets verder dan de lokale computerwinkel en dat scheelt u in tijd en kosten.
Wij zijn pas tevreden, Wanneer u tevreden bent.

Bedrijfsgegevens

  •   06-10583845
  •   Burgemeester Kurversstraat 48,
    6129 KC Berg aan de maas

Laptop of pc zeer traag?

Servicebeurt voor pc en laptop

Als uw systeem traag begint te worden, er vreemde foutmeldingen in beeld komen en kortom niet meer naar behoren funcioneert,dan is uw systeem wellicht toe aan een servicebeurt.

Hoe kunt u dit oplossen of voorkomen ?

Mitch Computer Service is al jaren expert op gebied van onderhoud van computersystemen en laptops. Hierdoor kunnen wij snel al vaststellen wat de oorzaak van het computerprobleem is. In de meeste gevallen kunnen wij dit met een Servicebeurt verhelpen.

Nieuwe website nodig?

Heeft u een nieuwe website nodig of wilt u de huidige website eens grondig vernieuwen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Vraag Vrijblijvend een offerte aan

Contact

Design op maat

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van visitekaartjes, logo's en flyers.

Vraag daarom vandaag nog gratis offerte aan   

     Offerte aanvragen