Wij zijn een  allround reclame bedrijf/bureau wat zich bezig houd met, grafische vormgeving ontwerp, realisatie en uitvoering van alle vormen reclame.

Hieronder vindt u enkele diensten:

Logo laten maken:
Uw Logo ontwerp is erg belangrijk, het is het eerste wat een klant herkent.Een professionele ontwerper kan u helpen bij het vertalen van uw visie naar een pakkend ontwerp dat in een oogopslag al veel duidelijk maakt aan uw klanten.Wij gaan graag aan de slag voor jou om een mooi logo voor je te maken.

Flyers laten maken:
Als u een flyer afgedrukt wilt hebben bent u bij ons aan het juiste adres. Ook staan wij voor u klaar als u een nieuw ontwerp zoekt voor uw nieuwe flyer. Naast het ontwerpen van uw flyers denken wij ook graag mee over de inhoud hiervan.

Huisstijl laten ontwerpen:
Uw huisstijl heeft grote invloed op de wijze hoe mensen uw bedrijf zien. Met een professionele huisstijl is uw uitstraling sterker en zullen klanten en potentiële klanten u beter herkennen. Uw huisstijl kan op talloze communicatie- en promotiemiddelen gebruikt worden om uw bereik te vergroten. Mitch Computer Service ontwerpt uw volledige huisstijl.

Visitekaartje laten ontwerpen:
Ook in ons digitale tijdperk, kun je niet om visitekaartjes heen. Een professioneel visitekaartje laten ontwerpen geeft je een voorsprong.  Je visitekaartjes hoeven niet meer alle informatie te bevatten, want je heb natuurlijk ook nog je website. Maar de juiste informatie, het juiste design en de juiste uitstraling helpen je goed op weg. Wij maken een uniek ontwerp door je claim, product of foto op de kaartjes te plaatsen. Zo kom je goed onder de aandacht van je potentiële klanten.

Tevredenheidsgarantie:
Wij zijn van mening dat u als klant 100% tevreden moet zijn over het resultaat van uw logo of huisstijl. Wij bieden dan ook een 100% tevredenheids garantie wat niets anders inhoudt dan dat wij net zolang ontwerpen totdat ú tevreden bent!

 

Dus wacht niet langer en vraag naar de mogelijkheden bij Mitch Computer Service