Meest Voorkomende Werkzaamheden

Bij Mitch Computer Service gaat de service veelal verder dan u gewend bent van onze concurrenten.Zo verzorgen wij naast de installatie, er ook direct voor dat uw computer voorzien wordt van alle benodigde stuurprogramma’s (drivers), installeren wij direct alle updates, upgrades en service packs.

Wij onderzoeken uw computer in onze werkplaats en melden u onze bevindingen en de kosten voor het repareren van uw computer of randapparatuur.Als er onderdelen vervangen dienen te worden adviseren wij u over de keuzes die u heeft en melden u of reparatie nog wel zinvol is.Ook geven wij u tips en advies om herhaling te voorkomen.Wij zullen proberen uw computer zo snel mogenlijk weer gebruiksklaar te maken.Ook aan computers die u ter reparatie aanbied wordt met grote zorg gewerkt.Voor de mensen die minder mobiel zijn of geen vervoer hebben, kunnen wij de computer en/of randapparaten ook bij u thuis ophalen en deze na reparatie of upgrade weer terug brengen.

Als uw systeem traag begint te worden, er vreemde foutmeldingen in beeld komen en kortom niet meer naar behoren funcioneert,dan is uw systeem wellicht toe aan een servicebeurt.Voor een vaste prijs voeren wij in onze werkplaats een servicebeurt uit aan uw computer. Voor meer informatie Neem contact op.

Zowel voor MKB als particulieren verzorgen wij reparatie en onderhoud aan computers.Wij repareren zowel laptops als vaste systemen. Reparaties zowel hardware matig als softwarematig. Mitch Computer Service uit Berg aan de Maas (vlakbij Urmond) verhelpt ze voor u.

Voor senioren is het tegenwoordig een zeer aangename bezigheid,via de computer chatten met de kleinkinderen,een brief schrijven op de computer en tegenwoordig halen veel senioren ook hun informatie van het internet.we helpen de senioren graag op weg met hun computer.Voor vragen neem contact op.

Bij Mitch Computer Service kunt u nu ook gebruik maken van hulp op afstand.Mocht u problemen hebben met uw computer of notebook dan is het wellicht ook mogelijk om u via internet op afstand te kunnen helpen.

Wilt u een nieuwe computer en/of randapparaten? aanschaffen,maar weet u niet goed waar u op moet letten?twijfelt u tussen nieuw kopen,of uw computer uit te breiden?Vraag Mitch Computer Service voor advies.

Uw harde schijf kan stuk gaan of uw computer kan ineens crashen om de een of andere reden.Data zijn niet altijd nog te redden.Bij Mitch Computer Service kunnen we uw data in de meeste gevallen nog redden en hier een back-up van maken om al uw bestanden veilig te stellen.

Computervirussen zijn kleine softwareprogramma’s die zich onopgemerkt op de computer of laptop installeren om vervolgens de werking van de computer of laptop te verstoren.Indien u het vermoeden heeft dat uw computer of laptop geïnfecteerd is,neemt u dan zo snel mogelijk contact met ons op.We zullen dan voor u het virus verwijderen.

Wilt u een stabiel en snel thuisnetwerk laten aanleggen? Voldoende tv-, internet- en telefonieaansluitingen, bestanden en printers delen tussen apparaten én overal een goede draadloos / WIFI dekking. Praktische zaken waar u dagelijks mee te maken heeft. Erg vervelend als het allemaal niet goed werkt en het probleem binnenshuis blijkt te zitten. Wij zorgen voor de aanleg of herstel van een goedkoop, stabiel en snel thuisnetwerk.

Garantie wordt alleen verleend op de door ons nieuwe geasembleerde onderdelen.
Garantie op software wordt niet verleend.
Mitch Computer Service is niet aansprakelijk voor het verlies van bestanden, maak daarom ook altijd een backup.

Waarom Mitch Computer Service:
  • Vakkundige reparatie van laptop of PC
  • Backup-, virus- en onderhoudsdiensten
  • Eigen helpdeskservice
  • Eerlijk en duidelijk advies
  • Supersnelle service
  • Zeer aantrekkelijke prijzen

Wil je meer informatie over Mitch Computer Service en alle abonnementen en diensten? Bel ons of vul het contactformulier in en wij regelen de juiste computerhulp voor je.